Sjørring Håndværker- & Borgerforening

Skønsang i Sjørring kirke

Lørdag den 1. december 2007 blev julen behørigt budt velkommen ved en stemningsfuld julekoncert i Sjørring kirke. Det er efterhånden blevet en tradition at Sjørring Håndværker- og borgerforening arrangerer et større julearrangement, der således slutter med en koncert i kirken.

Årets første optræden var ved Lillian Ryborg, Majbritt Larsen og Kristina Brogaard, der alle på forskellig vis har tilknytning til byen. De sørgede for på smukkeste vis at synge julen ind med fire numre, og specielt ved det sidste nummer "Whan You Wish Upon a Star, en velkendt Disney klassiker, kunne alle blandt de 150 tilhørere mærke julestemningen indfinde sig.

Dernæst tog Nordvestjysk Pigekor over, og eftersom koret også optrådte ved sidste års julekoncert i Sjørring, var forventningerne blandt tilhørerne høje. Allerede ved den første flerstemmige "Kyrie" stod det klart, at Thys elitekor igen i år ville levere en god oplevelse. Repertoiret bød på mangfoldighed lige fra "In Dulci Jubilo" en melodi fra det 14. århundrede til de mere moderne numre "Der var engang" og "Nu' det jul", som begge er kendt fra tidligere julekalendere på tv.

Alt i alt sang koret 11 numre, og de udstrålede en sådan glæde og entusiasme gennem sangen, at alle koncertgængere i Sjørring kirke gik hjem med en fornemmelse af, at julemåneden virkelig er hyggen og hjerternes fest!

Tekst : Jane Christensen
Foto: Allan Ekström

Tilbage